אנגוס
לפני למעלה מששים שנה, רעה סאלח דבאח
הצעיר, את עדר הצאן הקטן שלו, בין גבעות הגליל ופתח אטליז ומכולת קטנה, בסמטה צרה,בכפר דיר אל אסד.
איכות הבשר הטרי, החלה למשוך קונים מכל האזור.
לאט לאט העסק התרחב והמסורת נוצרה.
עם השנים התרחבה המשפחה, בניה נדדו ברחבי העולם וחזרו הביתה לאחר שצברו ידע רב ומקצועיות בתחום הבשר.
העסק המשפחתי גדל, העדר הפרטי התרחב ו”דבאח”, הפך לשם נרדף, לבשר טרי ומשובח. אנגוס היא מסעדת הבית של משפחת דבאח.
הבשר המוגש לכם, מגיע למסעדה בנתחים שלמים, לאחר שיושן בתנאים אופטימליים, על ידי הקצב הראשי של הרשת.
נתחי הבקר הינם מזן האנגוס, שמקורו בסקוטלנד והוא ידוע באיכותו הגבוהה.
העגלים והטלאים גדלים בתנאי מרעה טבעי בהרי הגליל ונהנים מאוכל וסביבת גידול מהמשובחים ביותר.
רשת אנגוס גאה בבשר שלה ובמסורת הגידול ארוכת השנים ומשוכנעים, כי מחכה לכם חוויה קולינרית שהרבה זמן לא חוויתם.